Sistem de administrare

CMS, modul de administrare a continutului

Un CMS, modul de administrare a continutului site-ului este necesar pentru a va mentine site-ul la zi.
Prin intermediul acestui CMS, aveti posibilitatea de a adauga, sterge si modifica datele din site-ul Dvs (texte, imagini, bannere, etc). Agentia noastra ofera servicii de programare si dezvoltare a aplicatiilor web personalizate, proiectate in functie de nevoile fiecarui client in parte.

CMS - Content Management System este o aplicatie web, un Sistem de Administrare a Continutului unui site web. Concret, continutul site-ului dvs. poate fi usor de administrat, prin intermediul unei interfete web simple, fara a fi necesare cunostinte in domeniu (web design, programare web).
CMS permite administratorilor sa adauge/modifice sau sa stearga continutul si structura unui site web.

Detalii CMS - modul de administrare site:
- Un CMS (Content Management Systems sau modul / sistem de administrare a continutului unui site), permite celor fara cunostinte de programare web sau HTML sa faca modificari in paginile din site.
- CMS foloseste o baza de date; tot ce trebuie facut este sa va logati, modificarea textului se face destul de simplu intr-o pagina online, apoi un click pe butonul Salveaza
- Modificarile vor fi facute in baza de date, si dupa salvare, vor fi vizibile pe site.
- CMS permite, de asemenea, schimbarea imaginilor din site, gestionarea bannerelor publicitare.
- CMS include o pagina de Login, Pagina de Administrare si alte pagini dinamice PHP, necesare aplicatiei, totul fiind securizat.

Pe parcursul colaborarii, consultanta este GRATUITA pentru sistemul tau de administrare.

pretul variaza intre 200-2000 EURO, depinde de cerintele si nevoile pe care le doriti pentru site-ul dvs.
pretul este negociabil, iar modalitatea de plata este foarte flexibila (se poate realiza si in rate, pe o perioada de un an)