Site de prezentare

mai mult decat un simplu site web

Site-ul de prezentare te reprezinta si e cartea ta de vizita online.

Realizarea unui site incepe cu design layout, cu ajutorul unui program de grafica.
Stabilim schema de culori din site, fonturile si formele, asezarea elementelor in pagina.
Pentru un design site cat mai apropiat de viziunea clientului, vom tine cont si de identitatea grafica a companiei (logo), de publicul tinta caruia i se va adresa site-ul.
Pentru un web design de calitate, folosim imaginile oferite de client sau imagini profesionale create de designeri nostrii.
Sugestiile Dvs, experienta noastra asigura viitorului site un design unic, placut si personalizat, cu o structura clara pentru vizitator, un meniu usor de inteles si utilizat, o incarcare rapida a paginilor.

Dupa stabilirea de comun acord al unui layout grafic al site-ului, se trece la etapa urmatoare, realizarea paginilor html a site-ului.

Fiecare din site-urile create de noi (vezi portofoliu) beneficiaza de o speciala atentie pentru detalii (atat din punct de vedere vizual, cat si functional) pentru a creste conversia si a imbunatati experienta online a vizitatorilor.

Pe parcursul colaborarii, consultanta este GRATUITA pentru site-ul tau.

pret 799 ron*
pretul afisat este pentru cerinte minime: creare layout, 7 pagini html, formular contact, optimizare minima on-page, testarea functionalitatii, instalarea site-ului
pretul este negociabil, iar modalitatea de plata este foarte flexibila (se poate realiza si in rate, pe o perioada de un an)