Aplicatii web

website personalizat afacerii tale

Ce este o aplicatie web?
O aplicatie web este un site ce ruleaza pe un server web si este accesat printr-un browser de un numar nelimitat de clienti. Aplicatiile web pot fi folosite cu usurinta si de catre persoane fara pregatire tehnica de specialitate in domeniul tehnologiilor web, ele fiind personalizate si dedicate direct afacerilor/produselor/serviciilor pe care doresti sa le administrezi/vinzi/promovezi.

O aplicatie web se diferentiaza de un web site prin faptul ca ofera posibilitatea de reactualizare a continutului prin intermediul unei interfete atractive fara a avea nevoie de cunostinte de programare.
Aplicatiile web genereaza dinamic o serie de documente web suportate de browsere. Pentru a putea functiona, este necesara existenta unui server web capabil sa interpreteze limbaje PHP, ASP, ASP.NET, CGI sau JSP si a unui server de baze de date MySQL, PostgreSQL sau MS SQL.

Un site cu un continut dinamic permite interactiunea cu utilizatorul.
Principalul avantaj consta in simplificarea procesului de mentenanta. Exemple de aplicatii web: site-uri dinamice, magazine online, site cupoane, site agentie de turism, site agentie imobiliara, portaluri.

Pe parcursul colaborarii, consultanta este GRATUITA pentru aplicatia ta web.

pretul variaza intre 1500-5000 EURO, depinde de cerintele si nevoile pe care le doriti pentru aplicatia dvs.
pretul este negociabil, iar modalitatea de plata este foarte flexibila (se poate realiza si in rate, pe o perioada de un an)